Ενεχυρίαση


Ενεχυρίαση-2

Η συναισθηματική αξία είναι αυτή που κάνει κάποια αντικείμενα πολύτιμα για όλους μας, αυτή είναι που τους προσδίδει αξία πέρα και πάνω από τις ονομαστικές τους αξίες.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε με άμεσα μετρητά το ποσό που επιθυμείτε χωρίς να χρειάζεται να πουλήσετε τα αγαπημένα σας αντικείμενα. Με την διαδικασία του ενέχυρου ή αλλιώς εξώνηση (Αγορά με δικαίωμα επαναγοράς).

Η δημιουργία και η συνέχεια της σχέσης εμπιστοσύνης με τους παλιούς και νέους πελάτες μας, αποτελεί τον πρώτο στόχο της επιχείρησής μας. Εγγυόμαστε τη φύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων σας καθ’όλη τη διάρκεια της ενεχυρίασής τους. Στο ενεχυροδανειστήριο Gold Value, διαθέτουμε τη γνώση να εκτιμήσουμε με ακρίβεια τα πολύτιμα χρυσά σας αντικείμενα, κοσμήματα, επώνυμα ρολόγια, νομίσματα, λίρες, ασημένια σκεύη, πολύτιμους λίθους, συλλογές νομισμάτων και χαρτονομισμάτων σε ένα απόλυτα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον προσφέροντάς σας τις υψηλότερες τιμές της αγοράς.

Πως μπορείτε να κάνετε ενέχυρο; Η διαδικασία είναι απλή.

• Έρχεστε στο κατάστημά μας για μία δωρεάν εκτίμηση και λεπτομερή κοστολόγιση των αντικειμένων σας

• Συμφωνούμε από κοινού το τελικό ποσό του ενέχυρου

• Υπογράφουμε το ιδιωτικό συμφωνητικό εξώνησης

• Καταγράφουμε τα πολύτιμα αντικείμενα σας στο επίσημο κρατικό βιβλίο

• Παραλαμβάνετε τα μετρητά σας

 

Νιώστε ασφαλείς.

Τα πολύτιμα αντικείμενα σας είναι εκεί για να επιστραφούν σε εσάς οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε εσείς! Φυλάσονται καθ’όλη την διάρκεια της ενεχυρίασης σε ασφαλείς χώρους και η ενεχυρίαση γίνεται με όλα τα νομικά και απαραίτητα παραστατικά.

*Σε περίπτωση συναλλαγής είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.